Garantie op schilderwerk

et onderhoud aan een woning of bedrijfspand is een belangrijke investering voor de waarde van een pand, dat zich natuurlijk wel moet uitbetalen! ik biedt een wettelijke garantie op schilderwerk zodat je verzekerd bent van vele jaren plezier van je investering.

Kwaliteitsgarantie

Na een grote of kleine schilderklus wil je zeker zijn van de kwaliteit van het werk. Daarom staat bij mij de duurzaamheid van het schilderwerk hoog in het vaandel. 

De garantievoorwaarden die ik hanteer zijn die van onze verfleverancier Sigma. Daarmee garandeer ik:

  • Dat het uitgevoerde schilderwerk voldoende bescherming zal bieden voor de ondergrond en niet op een schadelijke wijze zal verweren.
  • Dat eventuele gebreken, die verband houden met de uitgevoerde werkzaamheden, zullen worden verholpen op de voorwaarden van het garantiecertificaat, mits binnen de garantietermijn.

De garantie betreft een aflopende garantietermijn van 5 jaar op de kwaliteit van het schilderwerk en de kwaliteit van de toegepaste producten als overeengekomen in de offerte. Deze voorwaarden gelden voor garantie schilderwerk buiten en garantie binnenschilderwerk.

Binnen 24 uur Antwoord op jouw Offerte aanvraag
Wij leveren het hoogste serviceniveau
5 Jaar garantie op geleverde diensten